0:04, 20 Maj 2017

Këto momente kanë arrit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve përfaqësuesit e partive politike, për të dorëzuar listat e kandidatëve për deputetë.

Janë Sami Hamiti nga LDK-AKR dhe ALTERNATIVA, Dardan Molliqaj nga Vetëvendosje dhe Klan Kosova merr vesh se aty është edhe një përfaqësues i koalicionit PDK-AAK dhe NISMA, që kanë për t’i dorëzuar listat për çertifkim në KQZ.

Interesante