22:07, 11 Janar 2018

Sot është e vështirë ta gjesh një person i cili nuk ka telefon, transmeton Klan Kosova.

Dhe numri i përdoruesve të telefonave në mbarë botën është në rritje.

Megjithatë, mbajtja e telefonit tuaj në disa vende mund të jetë e rrezikshme për pajisjen dhe për shëndetin tuaj.

Shikoni më poshtë disa nga vendet ku nuk preferohet që ta lini celularin.

Back pocket