20:04, 6 Nëntor 2017

Disa përdorues të iPhone dhe iPad, kanë problem ta shkruajnë shkronjën ‘i’ në pajisjet e tyre.

Kjo po ndodhë për shkak të një gabimi në përditësimin e softuerit të Apple iOS 11, njofton Klan Kosova.

Kur ata përpiqen të shkruajnë ‘i’, teksti i tyre parashikues e korrigjon atë me një “A” së bashku me një karakter të çuditshëm të (?).

Ndërsa nuk është e qartë se çfarë ka shkaktuar dicka të çuditshëm, përdoruesit kanë ndarë një sërë reagimesh shpejtë në internet, dhe Apple ka rekomanduar se përkohësisht do të bëjë një zgjidhje.