16:43, 20 Prill 2017

Paraqitjet e saj janë me të vërtetë të veçanta dhe tejet tërheqëse.

Pavarësisht moshës, ku Iman ka 61 vjet, ajo ishte pjesë e 150-të vjetorit të Harper Bazaar këtë të mërkurë e që fiziku i saj duket me të vërtetë për lakmi, përcjellë Klan Kosova.

Iman u pa tejet sensacionale teksa po mbante të veshur një kostum të gjelbër të ngjitur për trupi.

3f66b9ed00000578-0-image-m-153_1492678597013

3f67a74d00000578-0-image-m-152_1492678532835

3f682db400000578-0-image-m-148_1492678444609

3f67673e00000578-0-image-m-145_1492678310133

Interesante