14:30, 14 Nëntor 2017

Shfaqja duhet të vazhdojë, por jo pa disa fjalë prekëse për Gloria Fallon.

Pas një ndërprerje të emisionit “The Tonight Show”, Jimmy Fallon u rikthye në ekran dhe nderoi nënën e tij të ndjerë me disa fjalë emocionuese, transmeton Klan Kosova.

Jimmy mbajti lotët…

“Siç e dini disa nga ju, nëna ime Gloria vdiq dhe unë anulova shfaqjen e javës së kaluar për të qenë me familjen time dhe për të bërë disa aranzhime, ajo ishte audienca më e mirë, ajo ishte ajo që unë gjithmonë po përpiqesha ta bëja të qeshte, dhe ajo ishte e tillë një fanse e shfaqjes”, tha Jimmy.

E! Neës konfirmoi se Gloria vdiq në mënyrë paqësore më 4 nëntor në një spital në New York. Jimmy ishte në shtratin e nënës së tij së bashku me të dashurit e tjerë.

“Ndihem kaq mirënjohës që unë mund ta bëjë këtë gjë çdo natë dhe unë jam shumë mirënjohës për mbështetjen e të gjithëve. Nënë s’do të ndalojë asnjëherë përpjekjen të të bëjë të qeshësh, të dua”.