22:05, 26 Gusht 2017

Kjo e shtunë nuk ka qenë aspak e mirë për platformat sociale, Facebook dhe Instagram.

Pas Facebook, është rrjeti Instagram që ka pasur probleme duke u shkaktuar telashe mijëra përdoruesve në mbarë botën, shkruan Independent, transmeton Klan Kosova.

Ndër problemet kyçe ka qenë qasja dhe ngarkimi i fotografive dhe videove. Përdoruesit nuk janë mundur që të ngarkojnë as nga kompjuterët e tyre dhe nga as telefonat e mençur.

Interesante