16:02, 11 Qershor 2017

Qindra kilometra nga Pekinit dhe Shangai, 3.000 shtylla shkëmbore shpojnë qiellin dhe krijojnë një pyll të jashtëzakonshëm gurësh. Secili nga këto monolite të pabesueshme është një fragment i një historie të gjatë, duke arritur formën e saj unike gjatë viteve të erozionit fizik dhe erozionit. Parku ka nderin të jetë vendi i parë i Kinës në Trashëgiminë Botërore të UNESCO-s. Ai gjithashtu frymëzoi peizazhin e Pandorës në “Avatar” të James Cameron. E ky vend quhet parku kombëtar Zhangjiajie. Relaksohumi me pamjet mahnitëse të parkut në këtë ditë zgjedhore.

Interesante