18:54, 19 Maj 2017

Më 14 tetor të vitit 2016 një makinë e kërkimeve në Microsoft e quajtur Bing, bëri një parashikim rreth asaj se si sezoni në La Liga do të përfundonte.

Pas shtatë muajve, 80 për qind e tabelës së parashikuar në La Liga është përmbushur, ashtu siç Bing ka paraparë, shkruan As.com, transmeton Klan Kosova.

Parashikimi ishte që Real Madrid do të jetë kampion me 96 pikë dhe po ashtu se ata mund të arrijnë edhe 93 pikë.

Sipas tabelës së Bind, Barcelona do të përfundojë e dyta, Atletico Madrid i treti dhe Sevilla do ta përmbyllë top katërshen. Kështu tash për tash duket tabela në La Liga, kur ka mbetur vetëm edhe një xhiro për tu zhvilluar.

Tabela sipas Bing

Tabela aktuale në La Liga

Interesante