20:58, 13 Shtator 2017

Shkolla e mesme Freeman në zonën Rockport, është duke u menaxhuar nga policia e Washington-it pas të shtënave kur raportohet një person identiteti i të cilit nuk dihet ende, ka humbur jetën.

Përveç një viktime, pesë persona të tjerë raportohet se kanë mbetur të plagosur, transmeton Klan Kosova.

Dorasi është në paraburgim ndërsa të gjithë nxënësit dhe stafi janë duke u evakuar.

Lajmi pritet të përditësohet, qëndroni në klankosova.tv.

Pamjet mund t’i shihni më poshtë:

Interesante