19:38, 19 Maj 2017

PDIU-ja është duke zhvilluar një mbledhje urgjente të kryesisë.

Prej kësaj mbledhjeje pritet që Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, të dali me një qëndrim për sa i përket zgjedhjeve.

Pas marrëveshjes Rama-Basha për të mos lejuar koalicione parazgjedhore, PDIU-ja është një nga partitë më të rrezikuara mes atyre që do të marrin pjesë në zgjedhjet e 25 qershorit, shkruan gazeta Shekulli.

Mësohet se mbledhja ka nisur që prej orës 18:00 dhe është ende duke vazhduar.

Interesante