20:26, 13 Shkurt 2018

Presidenti i Sllovenisë në ditën e dytë të qëndrimit në Kosovë ka mbajtur një fjalim para deputetëve në Kuvendin e Kosovës.

Borut Pahor ka kërkuar nga shteti i Kosovës të kultivoj raporte të mira fqinjësore, të vazhdojë dialogun me Serbinë si dhe të ratifikojë Demarkacionin me Malin e Zi, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Dibran Istrefi.