9:30, 7 Dhjetor 2017

Reese Witherspoon është paditur në lidhje me produksionin e filmit “Gone Girl”.

Leslie Weller ka thënë që ajo e ka shkruar një skriptë për shfaqjen “Out of the Blue” në vitin 2005, e sipas saj libri “Gone Girl” i publikuar në vitin 2012 është marrë nga shkrimi i saj.

Sipas Weller shkrimi për shfaqjen dhe libri kanë strukturën e njëjtë.

Ajo gjithashtu është duke paditur është autorin e librit, Gillian Flynn si dhe regjisorin filmit David Fincher.