11:55, 19 Mars 2017

Makina e juaj e enëve mund të bëjë mrekulli. Ajo mund të lajë edhe enë dhe pajisje që juve as nuk ju ka shkuar në mendje që t’i lani në këtë mënyrë. Ndoshta nga frika se mos po i dëmtoni ato pajisje, apo edhe vetë makinën e enëve.

Në një listë të publikuar nga USA Today, ju mund t’i gjeni disa nga enët dhe pajisjet më të çuditshme të cilat pa problem mund t’i pastroni në makinë të enëve, pa u lodhur që t’i pastroni me dorë, transmeton Klan Kosova.

 

Dërrasën për prerje nga Epicurean

dishwashing-cutting-board

 

Tiganët e rinj elektrikë

dishwashing-skillet

Tenxheret “Gatuesit e ngadalshëm”

 

dishwashing-crockpot

Pjatat e Grillit George Foreman

dishwashing-foreman

 

 

Interesante