13:12, 8 Janar 2017

Brendi i parë i smartfonit nga Nokia ka arritur nën drejtimin e kompanisë nga pronari i ri.

Por lajmi i keq është se ata të cilët duan ta kenë këtë pajisje nuk mund ta blejnë jashtë, përveç në Kinë, transmeton Klan Kosova.

Kompania finlandeze HMD Global që ka marrë të drejtën mbi produktet e brendeve të Nokia pas braktisjes nga Microsoft do të nisë prodhimin e Nokia Android Smartphone.

Ai do të ketë një ekran prej 5.5 inch, 16MP dhe 8MB, 4GB RAM dhe 64GB memorie.

Çmimi që do të duhet ta paguajnë konsumatorët për të do të jetë 246 dollarë.

Interesante