16:00, 16 Maj 2018

Promise Tamang nuk është vetëm artiste e grimit, por një kameleon e vërtetë dhe një mbretëreshë e famshme e tranformimeve.

Para shtatë vjetëve, makeup-i ishte thjesht një hobi për të, por sot ajo lehtësisht mund të transformohet në karaktere dhe fytyra të njohura botërore.

Procesin e transformimeve të saj mund ta shihni edhe në Youtube, ku tani ka mbi pesë milionë abonentë.

Ja dhe disa fotografi të shkëputura nga puna e saj:

1. Ed Sheeran

2. Mariah Carey

3. Selena Gomez

4. Moana

5. Betty Boop

6. Princess Anastasia

7. Coraline and Baldam

8. Darla Sherman

9. Jon Snow

Winter is here ☃🌨❄️

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on

10. Khloe Kardashian, Kim Kardashian, and Kris Jenner

Fresh new video on YouTube💃1 person 3 faces 😊

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on

11. Wonder Woman

12. Ariel

Who's ready to watch my Little Mermaid video?! Coming tomorrow 🙌

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on

13. Beyoncé and Jay-Z

14. Judy Hopps

Officer Hopps, reporting for Duty 🐰 Next videoooo #zootopia

A post shared by Promise Tamang (@promisetamang) on

15. Pennywise

16. Belle

17. Bratz doll