19:54, 19 Mars 2017

Shkenca çdo herë befason me zbulime. E kësaj radhe zbulim i tyre i fundit është një bretkosë që ndriçon.

Ajo është amfibi i parë në Tokë, por që në shikim të parë duket normale dhe e thjeshtë si gjithë bretkosat e tjera, përcjellë Klan Kosova.

Posa të zvogëlohet drita, ajo ndez llampën dhe bëhët në një bretkosë të çuditshme.

Për më shumë ja fotografitë:

2224

222

Interesante