13:54, 9 Janar 2017

Ju kujtohet njeriu nga Bangladeshi i cili për të gjithë u bë i njohur me emrin ‘’njeriu-pemë’’ pas shtrirjes në spital ka arritur të largoj lythat e tij të cilat rriteshin çdo ditë në duart dhe në këmbët e tij.

Abul Bajandar, nga Khulna, kishte shtatë vjet që vuante nga sëmundja e quajtur ‘’ Epidermodysplasia Verruciformis”, çrregullim i rrallë i lëkurës, njofton Klan Kosova.

27 vjeçari deri tani ka përfunduar 16 operime për të larguar problemin e tillë, i cili radhitet një nga katë njerëit e vetëm në botë që janë diagnostifikuar me sëmundjen e tillë.

Ai gëzon tre vajza, por deri tani ka qenë i jo në gjendje për t’u kujdesur për to.

3be2748700000578-4093776-image-a-1_1483949334345

3bfc2b0500000578-4093776-image-a-27_1483960848582

3bfc2c6500000578-4093776-image-a-28_1483960852927

3be2747b00000578-4093776-image-a-3_1483949374377

article-doc-jm7pm-13mvvbq3z19dcc41574db12859d7-278_634x768

Interesante