10:09, 7 Dhjetor 2017

JamesOn Curry luajti në NBA për vetëm 3.9 sekonda, por këto i mjaftuan që të hyjë në histori të kësaj lige.

Curry, jo dy-herë MVP-ja, pikërisht mbahet mend për karrierën më të shkurtë në garën më të fortë të basketbollit në botë.

I draftuar nga Chicago Bulls në zgjedhjen e 51-të, Curry mundësinë që të debutojë në parket e pati tek në janar të vitit 2010, kur kishte nënshkruar me Los Angeles Clippers.

Debutimi dhe loja e fij e fundit kishte ardhur kundër Boston Celtics që atë vit do ta arrinin finale e NBA-së.