10:01, 26 Dhjetor 2017

Dragon Kim, imituesi kryesor i udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-un kësaj radhe ka zbarkuar rrugëve të kryeqytetit koreano-jugor, Seul.

Njeriu që aq shumë i ngjan liderit të Koresë së Veriut dhe ka të njëjtin stil të flokëve thotë se e imiton atë që katër vjet.

Shihni në linkun e mëposhtëm sesi reagojnë njerëzit kur e shohin atë, raporton BBC, transmeton Klan Kosova

http://www.bbc.com/news/av/world-asia-42428718/rocket-man-lands-in-seoul