23:47, 12 Qershor 2017

Rokeri Eddie Vedder ka zbuluar se njëherë ishte grushtuar në fytyrë në mënyrë aksidentale nga legjenda e The Beatles, Paul McCartney.

“Më kujtohet kur shijova pak gjak”, tha Vedder, duke shtuar se McCartney i kishte kërkuar falje para se ta përfundonte anekdotën e tij.

“Më kujtohet kur u largua, kur dhimbja u zvogëlua dhe ënjtja u hoq”.

“Pastaj më mungonte pak”, përfundoi Vedder.

Interesante