19:29, 18 Maj 2017

Departamenti i Zjarrfikësve i New York-ut ka bërë të ditur se një person ka vdekur dhe 19 të tjerë kanë mbetur të lënduar pasi që një vozitës drejtoi makinën në trotuar në sheshin Times Square.

Vozitësi është nën kujdestari dhe zona është mbyllur, sipas departamentit të policisë së New York-ut.

Fotografitë shfaqin një makinë të kuqe të markës Honda pjesërisht në një anë, dhe duke dalur tym nga kjo makinë.

Interesante