11:30, 21 Prill 2017

Çfarë mendoni se mund të ndodhë nëse futni një iPhone 7 në një lepur të Pashkëve me çokollatë dhe e lëshoni atë nga njëqind metra lartësi?

Shikojeni videon e mëposhtme dhe do ta kuptoni:

Interesante