12:21, 17 Korrik 2017

Lista Serbe në ambientin e Komunës paralele të Serbisë në Mitrovicë ka nisur takimin e Kryesisë ku do të zgjedhin Kryetarin dhe Kryesinë, njofton Klan Kosova.

Nga ky takim, njëri nga kryetarët e komunave me shumicë serbe pritet të votohet për kryetar të Listës.

Përdërisa kryetari aktual Slavko Simiq mendohet që të kyçet në ndonjë post në Prishtinë pas konstituimit të Kuvendit dhe Qeverisë së re.

Interesante