21:09, 12 Maj 2018

Filloi nata finale e Eurovisionit, e cila sivjet mbahet në Lisbonë.

Ndryshe nga herët tjera, sivjet shqiptarët janë të përfaqësuar nga tre këngëtarë: Eugent Bushpepa që përfaqëson Shqipërinë, Ermal Meta këndon për Italinë dhe Eleni Foureria që përfaqëson shtetin e Qipros.

Të tre këngëtarët shqiptare janë të listuar të performojnë në fund të listës.