21:50, 11 Janar 2017

A do të ketë mungesa të ujit në rajonin e Prishtinës pas ngrirjes së liqeneve?

Në cilat vende janë ngrirë gypat?

Cilat lagje kanë probleme më të mëdha?

Si të mbrohen orëmatësit nga ngrirja dhe si të bëhet izolimi i tyre?

Për të gjitha këto do të informoheni sonte në Orën e Fundit në Klan Kosova duke filluar nga ora 23:00.

Ndiqeni…

Interesante