20:15, 19 Maj 2017

Në qoftë se dikush do t’i shihte sot fotografitë e këtyre personave që nuk ishin shumë të famshëm dikur, me siguri se nuk do t’i besonin syve.

Më poshtë mund të shihni një listë që paraqet disa të famshëm, transformimi i të cilëve nga njerëz që dikur talleshin me ta në shkollë në yje ndërkombëtar  duket sikur përalla e “Rosakut të Shëmtuar”, transmeton Klan Kosova.

Punë e mirë, djema dhe vajza!

Chris Pratt

2003, 2017

Katy Perry

1999, 2012

David Beckham

1995, 2013

Shakira

1990, 2012

Justin Timberlake

1996, 2016

Rihanna

1998, 2008

Dwayne Johnson

1990, 2016

Nicki Minaj

2002, 2016

Adam Levine

1996, 2016

Demi Moore

1970, 2010

Kate Hudson

1993, 2016

Kate Winslet

1985, 2016

January Jones

1989, 2014

Interesante