14:13, 17 Shkurt 2017

Serbia nuk do të heqë dorë nga fakti  se “autorët e krimeve në Kosovë të sillnin para drejtësisë”, tha sot drejtori i Zyrës serbe për Kosovën, Marko Gjuriq në forumin “Ku janë viktima të Kosmet”.

Paneli u mbajt në ambientet e shoqatës së familjeve të të kidnapuarve dhe të vrarëve në Kosovë, Gjuriq ka thënë se “Serbia më 17 shkurt, me nderim kujton krimet që janë kryer që nga viti 1998 në Kosovë “, raporton “Tanjug”, përcjellë Klan Kosova

 

Interesante