17:34, 14 Qershor 2018

Prokurorja e përgjithshme e New York-ut e ka paditur presidentin amerikan, Donald Trump dhe fëmijët e tij me pretendimin që ata kanë bërë  “shkelje të vazhdueshme të ligjit federal dhe shtetëror”, transmeton Klan Kosova.

Barbara Underwood tha se fondacioni ishte angazhuar në “koordinim të gjerë politik të paligjshëm” të dizajnuar për të ndikuar në zgjedhjet e vitit 2016.

Underwood me anë të kësaj padie ka thënë që pretendon të shbërbëjë Fondacionin e Trump-it.

Të përfshirë në këtë akuzë ishin edhe dy djemtë e Trump-it, Eric dhe Donald Jr.