19:05, 18 Maj 2017

Një makinë ka goditur turmën në Times Square të New York, ku një person më pas ka mbetur i vdekur dhe 12 të tjerë janë plagosur.

Shoferi tashmë është në paraburgim dhe boza është mbyllur sipas Departamentit të Policisë në New York, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova.

Policia tha se shoferi e “humbi kontrollin” dhe përplasja më shumë ka të bëj me aksident. Ata shtuan se incidenti nuk është i lidhur me terrorizëm.

car crash

Interesante