8:32, 13 Nëntor 2017

Në mbarë botën ndodhin befasitë, e këtë e dëshmon edhe një e tillë në Kalifornia gjë e paparamenduar ndonjëherë.

Atje një nënë surrogate, duke tentuar të sjellë në jetë foshnje për dikë tjetër, ka kuptuar se njëra nga to i takonte asaj biologjikisht, transmeton Klan Kosova.

Jessica Allen ka lindur dy foshnje por zbuloi se një nga fëmijët ishte i saj, ndërsa po mbante një fëmijë tjetër si zëvendësues për një çift kinez.

Allen tha se mjekët fillimisht mendonin se foshnja e dytë ishte një binjak identik me atë të zëvendësuar, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova.

Si rezultat, të dy foshnjat iu dhanë gruas tjetër pas lindjes dhe Allens kishte një betejë gjyqi për të marrë përsëri djalin e tyre biologjik.