10:06, 20 Prill 2017

Në nëntor 2016, një ditë pasi që kishte lindur djalin e saj, Lucy Eliopulos ishte diagnostifikuar me kancer në tru.

Dy muaj më vonë, pas rundeve të lodhshëm të kimioterapisë, Lucy me burrin e saj e kishin marrë djalin e tyre, George, në spital shkaku i një ftohjeje, vetëm për ta zbuluar që ai e kishte zhvilluar një sëmundje vdekjeprurëse të frymëmarrjes që mban rrezik për 30 % te vdekjes.

Dhe mbi të gjitha, babai i Lucyt, Jim, mësoi se pas 10 vjetësh, kanceri në tru i ishte rikthyerk, dhe ai përballej me operacion të rrezikshëm ose me një runde të shumta të kimioterapisë.

E tani, që të tre kanë pak gjasa që të mbijetojnë.

3f635efa00000578-4425334-image-a-37_1492614961523

Interesante