11:41, 12 Janar 2017

Për lirimin e ish-Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinajt i cili po mbahet në arrest nga autoritetet franceze, protestë është organizuar dhe gjatë ditës së sotme në Tiranë.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar do të protestojë përballë Ambasadës së Francës për të kërkuar lirimin e gjeneralit të UÇK-së Ramush Haradinajt si dhe në shenj mbrotjeje për dinjitetin kombëtar, njofton Klan Kosova.

Interesante