15:23, 13 Mars 2018

Njëri ndër vendet më të zhvilluar dhe të bukura të Europës Qendrore është edhe Sllovenia.

Gjendet pranë Austrisë, Italisë, Kroacisë dhe Hungarisë – kjo do të thotë nëse ju keni mundësi mund t’i vizitoni të gjitha këto vende gjatë një feste.

Por në Slloveni mund ta gjeni magjinë – pjesa më e madhe e vendit është e mbuluar me male, transmeton Klan Kosova.

Aty mund ta gjeni qetësinë, mund ta shihni mrekullinë e lindjes dhe perëndimit të diellit, do të ecni në rrugë të bukur, por mbi të gjitha do të takoni njerëz të mrekullueshëm.

Slovenia
Slovenia
Slovenia
Slovenia
Slovenia
Slovenia
Slovenia
Slovenia

klankosova.tv