22:58, 20 Mars 2017

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës në futboll Albert Bunjaki e ka bërë publike listën e 23 futbollistëve për ndeshjen kundër Islandës më 24 mars.

Për herë të parë janë ftuar Besart Berisha, Atdhe Nuhiu dhe Donis Avdijaj. Ndërsa Bunjaki shtoi se ndaj Islandës nuk do të mbrohen, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Naim Selmani.

 

Interesante