9:55, 14 Janar 2018

Josh Morris dhe Morgan Daye, një çift nga Tennessee, bën diçka më ndryshe se çiftet e tjera, kur u fejuan, transmeton Klan Kosova.

Ata vendosën që fotografitë e fejesës së tyre t’i realizonin përpara ujëvarës – Bald River Falls.

Ujëvara ishte e ngrirë – dhe ndërkohë që ishte pak rrezik, çifti ka arritur që në bashkëpunim me fotografin e tyre, të realizojnë foto të mahnitshme.

Fotot janë unike – çifti ka planifikuar martesën e tyre për muajin maj të këtij viti.

engagement-photos-kellie-elmore-bald-river-falls-4

engagement-photos-kellie-elmore-bald-river-falls-2engagement-photos-kellie-elmore-bald-river-falls-5engagement-photos-kellie-elmore-bald-river-falls-1engagement-photos-kellie-elmore-bald-river-falls-3