22:04, 16 Qershor 2017

NASA ka njoftuar se deri në vitin 2021 do të prodhojnë superaeroplanin, “Supersonic X-Plane”.

Karakteristika e këtij aeroplani do të jetë se ai do të mund të zhvillojë shpejtësi prej një mijë e 728 kilometra për orë, transmeton Klan Kosova.

Ky aeroplan do të mund të arrij nga Londra në New York për vetëm tre orë.

Ky është i dizajnuar nga Lockheed Martin dhe se mund të ngritët në lartësi prej 16 kilometrash.

Interesante