18:07, 19 Qershor 2018

Drejtori ekzekutiv i Tesla, Elon Musk, ka drejtuar akuza ndaj një punëtori të kësaj kompanie për dëmtim dhe sabotazh të prodhuesit të makinave elektrike.

Në një e-mail drejtuar stafit, Musk ka thënë se një punëtor, i cili nuk është emëruar, ka bërë ndryshime të paspecifikuara në kodim të sistemit operativ të prodhuesit të makinave, dhe ka dërguar të dhëna të ndjeshme tek palët e treta.

Kompania nuk ka komentuar në lidhje me këtë ndërsa pretendimet ende nuk janë verifikuar.

Musk ka deklaruar se kjo çështje do të hetohet.

Image result for tesla