18:20, 12 Nëntor 2017

Aktori i njohur si Mr. Bean, ka befasuar me një njoftim të fundit.

Ai ka bërë të ditur se në moshën 62 vjeçare, do të bëhet baba për herë të tretë, transmeton Klan Kosova.

Rowan Atkinson do gëzojë fëmijën nga e dashuria e tij 33 vjeçare, Louise Ford, e cila bëhet nënë për herë të parë.

Ylli Atkinson tashmë ka dy fëmijë të rritur Ben, 23 vjeç dhe vajza Lily, 21 vjeç, nga martesa e tij e mëparshme.