20:02, 15 Korrik 2017

Ka disa fraza të cilat kur i thoni mendoni se janë të “pafajshme” por në fakt ato mund të jenë irrituese dhe mund tu pengojnë të tjerëve, transmeton Klan Kosova.

Kjo për shkak se personi që i thotë ato tregon indiferencën e tyre ndaj jush dhe ndjenjave tuaja.

Lexoni më poshtë listën e gjërave që nuk duhet t’ua thoni të dashurve tuaj pasi nuk do t’i bëni të ndihen mirë.

Të thashë që do të binte shi

Më fal që po ta them këtë gjë por…

Ju nuk jeni i/e interesuar, ju nuk kuptoni

 

 

 

Interesante