9:10, 12 Shtator 2017

Shumë njerëz besojnë se fotografitë e modeleve janë profesionale vetëm pse ato janë të bukura – por e keni gabim.

Janë disa detaje të vogla që ju duhet t’i praktikoni që të dukeni më bukur në fotografi, transmeton Klan Kosova.

Shikoni shembujt e mëposhtëm dhe praktikoni sa herë kur jeni para objektivit të kamerës.


klankosova.tv

Interesante