13:00, 16 Korrik 2017

Nëse kaloni kohën tuaj duke menduar se cka të blini e të veshni kur keni plane të dilni në vrapim, në sheti apo në ndonjë mbrëmje, janë disa atlete të cilat ju nuk duhet humbur.

Por, çifti juaj i ardhshëm i atleteve janë këto ”të mbathura të mëdha” që janë stili i vitit 2017.

Për më shumë ja fotografitë e dizajneve më të kërkuara të atleteve për vitin 2017-të e që u takojnë markave botërore si Nike, Reebok, New Balance dhe Adidas, transmeton Klan Kosova.

Ndonëse në Kosovë nuk mund të hasni në ndonjë nga dyqanet, atëherë angazhoni dikë që t’ju bëjë porosinë!

 

 

Interesante