10:00, 21 Prill 2017

Macet shpesh herë mund të jenë vërtetë të çuditshme, dhe pikërisht kjo video e mëposhtme është një shembull i shkëlqyer për ta dëshmuar atë çfarë po themi, transmeton Klan Kosova.

Shikojeni momentin kur macja sulmon njeriun:

Interesante