22:14, 19 Maj 2017

Sekretari Organizativ i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Molliqaj ka folur për kandidaturën e Albin Kurtit për kryeministër.

“Është momenti më i duhur për Albinin, është momenti i tij”.

“Asnjë moment tjetër përveç atyre historike nuk kanë qenë për Albinin, pasi momenti popullor nuk ka qenë”.

“Nëse qytetarët duan ndryshim dhe duan të prodhojnë ndryshim, atëherë është Albin Kurti”.

Molliqaj që është i ftuar në Magazina Zgjedhore të Klan Kosovës ka thënë se ish-lideri i Lëvizjes Vetëvendosje e tash kandidat për kryeministër nga kjo parti është i duhuri për situatën aktuale.

“Besoj që Kurti në situata të jashtëzakonshme është i jashtëzakonshëm, është më i mri për situatën aktuale”.

Interesante