13:24, 19 Qershor 2017

Viktima mashkull K-Serb ka raportuar se disa persona të dyshuar të panjohur gjatë natës i kanë vjedhur nga stalla tri gjedhe (një lopë dhe dy viça), njofton Klan Kosova.

Njësitet përkatëse kanë dalë në vende ngjarje, rasti duke u hetuar, thuhet në raportin e policisë.

 

 

Interesante