8:39, 20 Mars 2017

Mjeket shqiptarë dhe serbë do të takohen publikisht sot për herë të parë pas luftës në një konferencë për media.

Ky takim do të bëhet në konferencën me temën “Marrëdhëniet ndëretnike dhe shëndetësia në Kosovë”, në orën 11:00 e cila mbahet në Mitrovicë.

Në të pritet të marrin pjesë pesë mjekë të njohur shqiptarë dhe pesë serbë, njofton Klan Kosova.

 

Interesante