22:00, 13 Shtator 2017

Të dielën, më 10 shtator, Departamenti i Policisë në Gainesville publikoi një selfie të oficerëve Nordman, Hamill dhe Rengering duke u përgatitur për Uraganin Irma, transmeton Klan Kosova.

Në vetëm tre ditë, fotografia është ndarë më shumë se 222,000 herë dhe ka marrë mbi 143,000 komente.

Mes komenteve të shumta, kanë qenë ato të femrave, njëri prej tyre ishte: “Pra, duket sikur pushimet e mia të ardhshme do t’i kaloj në Gainesville duke kaluar nëpër shenja të ndaluara dhe duke vozitur me një dritë, derisa të ndalohem nga policia”.

Më 11 shtator, departamenti rifreskoi postin dhe dha një lajm zhgënjyes (Oficerët Nordman dhe Hamill janë të martuar).

Miliona femra janë duke u çmendur për këta oficerë, si mendoni ju?

Gainesville Police Department Florida Policemen Hurricane Irma

Interesante