13:04, 14 Shtator 2017

Është shumë e lehtë që lidhjen tuaj të dashurisë ta ktheni në rutinë.

Fundjavë diku jashtë, seks spontan, qëndrim duke vallëzuar diku gjithë natën, pirja dhe biseda për asgjë mund ta kthejnë lidhjen në përditshmëri, shkruan Indpendent, transmeton Klan Kosova.

Por megjithatë ju keni shumë dashuri për njëri – tjetrin dhe se shkëdijnë e lidhjes suaj mund ta rindizni gjithnjë.

Këto janë disa nga mënyrat:
1. Kurrë mos ndaloni së takuari.
2. Mësoni aftësi të reja individuale.
3. Jepini njëri – tjetrit hapësirë.
4. Provoni gjëra të reja në shtrat.
5. Largojini telefonat.
6. Gjeni kohë për njëri – tjetrin, sidomos në raste të veçanta.
7. Çmojeni atë që keni.

Interesante