23:30, 16 Qershor 2017

Stina e verës po vjen e bashkë me të edhe ditët e nxehta.

Menjëherë mund të ju shkojë mendja se si do të ia bëni që tu shmangeni temperaturave të larta.

E në ditët përvëluese që mund të sjell vera që po vjen ka edhe mënyra për të iu shmangur nxehtësisë, transmeton Klan Kosova.

Disa prej mënyrave se si t’i shmangeni nxehtësisë i gjeni më poshtë.

1. Qëndroni në katin përdhes.
2. Shtrihuni për dysheme – pasi ajo është pjesa më e freskët e shtëpisë suaj me që nxehtësia rri lart.
3. Mos i lëshoni pajisjet shtëpiake si rrobalarësja dhe enëlarësja. Ato përdorini natën.
4. Shmangini gjërat e ëmbla dhe kafenë.
5. Konsumoni pjeprin.
6. Qëndroni larg prej mishrave.

Interesante