19:30, 15 Maj 2018

Nesër fillon muaji i Ramazanit dhe besimtarët myslimanë fillojnë agjërimin bashkë me fillimin e këtij muaji.

Për mënyrën e duhur të ushqyerjes gjatë këtij muaji, për disa fakte shkencore se si ndikon agjërimi në organizmin tuaj, në emisionin Ora e Pasdites në Klan Kosova ka folur nustricisti, Agron Rexhepi.

Ora e Pasdites – 15.05.2018

Mënyra e ushqyerjes gjatë agjërimit dhe efektet në shëndet Në studio Agron Rexhepi, nutricist

Publiée par Ora e Pasdites sur mardi 15 mai 2018