10:35, 11 Prill 2017

Mbretesha Elizabetë ka një staf të madh, por ndër ta dikush ka një punë tejet të pazakontë: që t’i provojë këpucat për të.

Duket se ajo të punësuar dikë, detyra e vetme e së cilës është që t’i mbathë këpucat apo taket e mbretëreshës para se t’i mbathë ajo vetë.

Sipas një burimi brenda mbretërisë, kjo anëtare e stafit e kalon kohën duke ecur rreth pallatit të Buckingham në këpucët e reja të mbretëreshës në mënyrë që ato të zbuten dhe të mos i japin madhërisë së saj fshika.

Siç duket, mbretëresha e ka zgjidhjen dhe luksin që të mos ketë probleme me këpucë.

Interesante